cigars.gr
cigars.gr

Φωτογραφίες
Slideshow

Δείτε όλες μας τις φωτογραφίες


Περί Πούρων

Τα πάντα για τα πούρα.

Ιστορική αναδρομή και πολλές χρήσιμες πληροφορίες διαθέσιμες για εσάς.


Δείτε Περισσότερα


 


Ο ρόλος του wrapper..(Νοέμβριος 2005)

Τελικά πόσο επηρεάζει το wrapper την γεύση ενός πούρου ?? Ρώτησα αλλά αποτέλεσμα δεν έβγαλα ρωτώντας. Ιδού μερικές από τις απαντήσεις από ανθρώπους που ζούνε μέσα στα πούρα φυσικά ..

 

Leonel Rodriguez (διευθυντής του εργοστασίου Joya De Nicaragua) : Τυπικά επηρεάζει ένα 20 με 30 τοις εκατό. 'Αλλά   αν έχουμε ένα ελαφρύ πούρο με ένα 'σκληρό' wrapper , τότε μπορεί να φτάσει μέχρι 50% . Αν έχουμε ένα 'βαρύ'  πούρο τότε μόλις που επηρεάζει 10% .

 

Carlos Oliva . (Διευθυντής του εργοστασίου των Oliva στην Νικαράγουα ).  Για μένα παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο. Επηρεάζει 80 με 90 τοις εκατό.

 

Frank Santiago (ιδιοκτήτης του εργοστασίου Nicarao στην Νικαράγουα) : Τίποτε , επηρεάζει μόλις 2 έως 3 τοις εκατό.

 

Omar Ortez (συνεταίρος του εργοστασίου του Felipe Gregorio - Νικαράγουα)  : Τίποτε . Μόλις  πέντε τοις εκατό . Το πιό σπουδαίο στο πούρο είναι το filler .

 

Nestor Plasencia (Ιδιοκτήτης 5 εργοστασίων πούρου στην Νικαράγουα και Ονδούρα και ενός εργοστασίου κουτιών - το μεγαλύτερο στον κόσμο) : Τυπικά επηρεάζει ένα 25 τοις εκατό.  Αλλά αν το πούρο είναι ένα toro (με μεγάλη διάμετρο ) τότε μπορεί να επηρεάσει έως 50 με 60 τοις εκατό . Αν το πούρο είναι μια μικρή και λεπτή panetela τότε επηρεάζει λιγότερο.

 

Τα συμπεράσματα δικά σας ..



αρθρογράφος: Λεωνίδας Παυλόπουλος


Ο ρόλος του wrapper..(Νοέμβριος 2005)

Τελικά πόσο επηρεάζει το wrapper την γεύση ενός πούρου ?? Ρώτησα αλλά αποτέλεσμα δεν έβγαλα ρωτώντας. Ιδού μερικές από τις απαντήσεις από ανθρώπους που ζούνε μέσα στα πούρα φυσικά ..

 

Leonel Rodriguez (διευθυντής του εργοστασίου Joya De Nicaragua) : Τυπικά επηρεάζει ένα 20 με 30 τοις εκατό. 'Αλλά   αν έχουμε ένα ελαφρύ πούρο με ένα 'σκληρό' wrapper , τότε μπορεί να φτάσει μέχρι 50% . Αν έχουμε ένα 'βαρύ'  πούρο τότε μόλις που επηρεάζει 10% .

 

Carlos Oliva . (Διευθυντής του εργοστασίου των Oliva στην Νικαράγουα ).  Για μένα παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο. Επηρεάζει 80 με 90 τοις εκατό.

 

Frank Santiago (ιδιοκτήτης του εργοστασίου Nicarao στην Νικαράγουα) : Τίποτε , επηρεάζει μόλις 2 έως 3 τοις εκατό.

 

Omar Ortez (συνεταίρος του εργοστασίου του Felipe Gregorio - Νικαράγουα)  : Τίποτε . Μόλις  πέντε τοις εκατό . Το πιό σπουδαίο στο πούρο είναι το filler .

 

Nestor Plasencia (Ιδιοκτήτης 5 εργοστασίων πούρου στην Νικαράγουα και Ονδούρα και ενός εργοστασίου κουτιών - το μεγαλύτερο στον κόσμο) : Τυπικά επηρεάζει ένα 25 τοις εκατό.  Αλλά αν το πούρο είναι ένα toro (με μεγάλη διάμετρο ) τότε μπορεί να επηρεάσει έως 50 με 60 τοις εκατό . Αν το πούρο είναι μια μικρή και λεπτή panetela τότε επηρεάζει λιγότερο.

 

Τα συμπεράσματα δικά σας ..



αρθρογράφος: Λεωνίδας Παυλόπουλος


δείτε περισσότερα άρθρα

 

© Cigarworld.gr - Λεωνίδας Παυλόπουλος. Υποστήριξη: webmaze