Σελίδα 1 από 1

Καλώς σας βρηκα

Δημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 01, 2019 8:09 pm
από Τζιμης
Χαίρεται και απο'μενα. Είμαι ο Δημήτρης και μπήκα στον κόσμο του πούρου πριν λίγους μήνες. Έχω εξοπλιστεί πλέον με έναν υγραντηρα του 50αρικου θήκες κόφτες και όλα τα καλουδια και πορευομαι γεμίζοντας τον με διάφορα πουρα. Η αλήθεια είναι πως έχω πορωθει σαν μικρό παοδι αν και δεν τα φουμαρω συχνά αλλά έχω φάει αμέτρητα ξενύχτια διαβάζοντας για αυτά και αν δεν πάρω την μυρωδιά τους το πρωί ανοίγοντας τον υγραντηρα δεν ξεκινάει η μέρα. Μέχρι στιγμής παίζω με μεμονωμένα κομμάτια και δοκιμάζω αν και δεν έχω πάει και πολύ στα ακριβά πούρα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Θέλω τις συμβουλές σας για να πάρω κούτα που να καπνίζονται αλλά να μην ξεπερνάει το 70αρι 80αρι και να μην είναι κοπριες,αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το αναρτήσω σε άλλη ενωτητα.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν..

Re: Καλώς σας βρηκα

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 02, 2019 7:12 am
από Author
Καλημέρα Δημήτρη και καλώς όρισες στην παρέα .
Στο 70 - 80 ευρώ δύσκολα θα βρεις κούτα εκτός από κάτι Ρομεο mille fleurs και Νο 1,2,3 σε κουτιά των 10 πούρων .
Καλίτερα μια συλλογή από διάφορα , partagas mille fleurs , Romeo mf , partagas aristocrats κτλ και τσίμπα και κανενα πιο ακριβό πχ partagas D4 .
Αυτά , καλώς όρισες .

Re: Καλώς σας βρηκα

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 02, 2019 4:27 pm
από karachrist
Καλως ορισες Δημητρη...

Καλη διαμονη στην παρεα μας

Re: Καλώς σας βρηκα

Δημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 03, 2019 1:36 pm
από trendy
Γεια σου Δημήτρη και καλώς όρισες.

Όπως είπε και ο κύριος Λεωνίδας πιο πάνω, καλύτερα να πας σε συλλογές και να βρεις τι σου αρέσει, οπότε μετά να πάρεις κούτα. Αν ταξιδεύεις εκτός ΕΕ ίσως μπορείς να βρεις σε τέτοιες τιμές κούτες από υπερτίμια πούρα, πχ. Partagas Super/ Aristocrats/ Habaneros/ MilleFleur, Rafael Gonzalez Panetelas Extra, Romeo Mille Fleur, Montecristo No.4.
Εκτός από τα πρώτα ονόματα παίζουν και οι φτωχοί πλην τίμιοι συγγενείς Jose L. Piedra Cazadores, Fonseca KDT Cadetes, Vegueros Tapado.

Επίσης υπάρχει ένας ωκεανός από μη Κουβανέζικα (γνωστά και ως νον) που έρχονται σε ελκυστικές τιμές.

Re: Καλώς σας βρηκα

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 05, 2019 1:11 pm
από Τζιμης
Να είστε καλά ευχαριστώ

Re: Καλώς σας βρηκα

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 11, 2019 7:47 pm
από tliotis
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή Τζιμ!