Δημοσίευσηαπό RedRum » Πέμ Φεβ 11, 2010 2:41 pm
αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι για τα πουρα, ορμωμενος απο την ερωτηση του Λι, και γενικα για οτιδηποτε με ενδιαφερει (κρασι, ουσκι, φαγητο), δεν με νοιαζει καθολου η ιστορια, κουλτουρα κτλ κτλ. Δεν εχω κανενα συναισθηματικο δεσμο με καμια χωρα, με καμια κουλτουρα, μα καμια ιστορια, και αυτο δεν επηρεαζει την αποψη μου για την ποιοτητα και την γευστικη απολαυση κανενος προιοντος. Με ενδιαφερει το προιον, και οχι η χωρα.
Εαν οι γιαπωνεζοι κανουν καλο ουσκι, μαγκια τους. δεν με νοιαζει που φτιαχτηκε το πουρο (νικαραγουα, κουβα, ονδουρα, δομινικο, μεξικο, ολλανδια, ιταλια, ελλαδα, ινδια), εαν μου αρεσει, μου αρεσει! το ιδιο με το κρασι, δεν πα να ειναι φτιαγμενο απο το αδερφο μου στο αμπελι του θειου μου, εαν δεν μου αρεσει, δεν μου αρεσει (δεν ειναι τυχαιο παραδειγμα, ο θειος μου στην Καρδιτσα φτιαχνει κρασι που εγω το βρισκω χαλια... το ιδιο με μερικα Ξανθιωτικα κρασια, που σονι και καλα πρεπει να πινουμε στην Ξανθη γιατι ειναι ξανθιωτικα)