Padilla 1932 Torpedo

Νίκος
Δημοσιεύσεις: 2017
Εγγραφή: Τετ Μάιος 02, 2007 9:11 am
Τοποθεσία: Σπίτι της

Δημοσίευσηαπό Νίκος » Παρ Φεβ 12, 2010 1:54 pm

Κάτι τέτοιο κατάλαβα, γιατί γρήγορα περπάτησε αλλού το θέμα.

Πάντως τι να πω! Το καρντάσι σου δεν σου μοιάζει καθόλου.

Μπορώ να πω, οτι ταυτίζομαι απόλυτα με τις απόψεις του. Τόσο πολύ, που υποψιάζομαι οτι με αντιγάφει.
Εχει πονέσει το χέρι μου να γράφω για original και απομιμήσεις. Ευτυχώς βρήκα σύμμαχο.
Άβαταρ μέλους
maltakias
Δημοσιεύσεις: 845
Εγγραφή: Τετ Αύγ 20, 2008 8:08 am
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό maltakias » Παρ Φεβ 12, 2010 2:00 pm

Μπράβο.

Φάτε τώρα original φέτα made in Bulgaria και χαρείτε.
De omnibus dubitandum

http://maltakias.blogspot.com/
kostashabanos
Δημοσιεύσεις: 1352
Εγγραφή: Τετ Ιαν 21, 2009 10:31 pm

Δημοσίευσηαπό kostashabanos » Παρ Φεβ 12, 2010 2:09 pm

αυτή η ταύτιση μεταξύ καπνού, σταφυλιού και δημητριακών δε νομίζω να λειτουργεί.
φτάνει μόνο η εμπειρία για μια συγκεκριμένη παραγωγή?
στα δημητριακά νομίζω πως παίζει πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό.
στα αμπέλια πιστεύω μικρότερο.
porto, tokaji, samos, cognac, champagne.
τώρα στα καπνά θα δούμε σε πεντακόσια χρόνια.
Άβαταρ μέλους
General LEE
Δημοσιεύσεις: 1116
Εγγραφή: Τετ Ιαν 20, 2010 10:57 pm
Τοποθεσία: Αθηνα

Δημοσίευσηαπό General LEE » Παρ Φεβ 12, 2010 2:12 pm

Με συγχωρει η χαρη σου,η βουλγαρικη φετα λεει οτι ειναι βουλγαρικη και κανει...(δεν ξερω ποσο κανει αλλα σιγουρα λιγοτερο απο ελληνικη).
Το padrilla-podarilla ομως πλασαρεται απο τα αμερικανακια μαζι με τα tatuaje-cohones και δεν ξερω εγω τι αλλο ως κατι που μπορει να αντικαταστησει το αυθεντικο και κοστιζει 13$ !!!
Οταν τελειωσει ομως το εμπαργκο(κλαψ,κλαψ) ολοι οι κατοικοι tennessee,kentacky,iowa και περιχωρων θα ορμηξουν σα λυμασμενοι στα cohibaκια μου και οχι πλεον στα o(cta)pus ΧΧΧ (σαν τσοντοξενοδοχειο δεν ακουγεται ;).Δεν σου λεει κατι αυτο για την ποιοτητα τους(σε σχεση παντα με την τιμη τους-ξαναλεω-γιατι ειναι δικαιωμα του καθενος να γουσταρει οτι θελει)
Thank God war is such an awful thing or else we could get fond of it !
Άβαταρ μέλους
maltakias
Δημοσιεύσεις: 845
Εγγραφή: Τετ Αύγ 20, 2008 8:08 am
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό maltakias » Παρ Φεβ 12, 2010 2:21 pm

Την άποψή μου για το πως καθορίζονται οι τιμές στο παγκόσμιο εμπόριο την ξέρεις γενικά,αν και ίσως όχι πιο εξειδικευμένα γιατί βγάζεις φλύκταινες όταν στην αναλύω.

Οπότε απευθύνσου σε άλλους εδώ,που τα βρίσκεται κιόλας μεταξύ σας.

υ.γ. Μη παίρνεις όρκο ότι τρως ελληνική φέτα πάντως γιατί μόνο πέρσι πουλήθηκαν στα super market πάνω από 60.000 τόνοι δηλωμένοι ως ελληνικοί που εκ των υστέρων αποδείχτηκε πως δεν ήταν.

Κι εσύ την έτρωγες κι έλεγες "αθάνατη ελληνική φέτα".
De omnibus dubitandum



http://maltakias.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
General LEE
Δημοσιεύσεις: 1116
Εγγραφή: Τετ Ιαν 20, 2010 10:57 pm
Τοποθεσία: Αθηνα

Δημοσίευσηαπό General LEE » Παρ Φεβ 12, 2010 2:25 pm

Και στο Α-Β Βασιλοπουλος???
Θα πηδηχτω απο το παραθυρο ,που λενε και οι φιλοι σου οι αμερικανοι manager
Thank God war is such an awful thing or else we could get fond of it !
RedRum
Δημοσιεύσεις: 1508
Εγγραφή: Τρί Σεπ 11, 2007 6:49 pm

Δημοσίευσηαπό RedRum » Παρ Φεβ 12, 2010 2:32 pm

μερικοι πρεπει να κανετε ενα blind tasting session (συνεδρεια τυφλης γευσιγνωσιας;;;) να δουμε τι θα λετε μετα...

εγω απλα τη γνωμη μου για ενα πουρο ειπα και αρχισαν να βαρανε κανονια...

δεν ειχα καμια προθεση ουτε διαθεση να κανω συγκριση για ΜΚ και Κ, και η μονη συγκριση που εκανα ηταν με αλλο ΜΚ!

επειδη οπως ειπα ειμαι σε ΜΚ φαση τωρα, κρατηστε οτι επιχειρηματα εχετε εναντιων τους, γιατι ερχονται περιγραφες και για αλλα.
Leonidas
Δημοσιεύσεις: 2010
Εγγραφή: Παρ Ιούλ 04, 2008 3:23 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Leonidas » Παρ Φεβ 12, 2010 2:33 pm

Λοιπόν εγω καταστάλαξα ότι συμφωνω με το Νίκο που διαφωνει με τους άλλους, πλην ενός σημείου εκείνου με τα καρμπονιζέ (αφρώδες???).

Α ξέχασα. Και με τον Ηλία ειδικά όταν παρουσιάζει κάτι καινούργιο :lol:
Άβαταρ μέλους
maltakias
Δημοσιεύσεις: 845
Εγγραφή: Τετ Αύγ 20, 2008 8:08 am
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό maltakias » Παρ Φεβ 12, 2010 2:37 pm

Μπράβο και σένα.

Τα Diesel που σου αρέσανε κρύψτο καλά μη μαθευτεί.
De omnibus dubitandum



http://maltakias.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
General LEE
Δημοσιεύσεις: 1116
Εγγραφή: Τετ Ιαν 20, 2010 10:57 pm
Τοποθεσία: Αθηνα

Δημοσίευσηαπό General LEE » Παρ Φεβ 12, 2010 2:44 pm

Και γιατι να κανουμε blind tasting session? Εγω μια φορα εκανα...blind dating session και το σκυλομετανοιωσα :lol: :lol:
Ξαναλεω , για ποιο λογo να δοκιμασω danish blue(sic);
Για ποιο λογο να δοκιμασω κατι λιγοτερο του αυθεντικου;
Γιατι πρεπει να μαθω να μου αρεσουν τα NC,για να θεωρηθω γευσιγνωστης;
Πεστε με αρτηριοσκληρωτικο,κολλημενο,αγυριστο κεφαλι αλλα δεν το αντεχω το καρναβαλι του Μοσχατου ως ιδεα και μονο.
Thank God war is such an awful thing or else we could get fond of it !
Νίκος
Δημοσιεύσεις: 2017
Εγγραφή: Τετ Μάιος 02, 2007 9:11 am
Τοποθεσία: Σπίτι της

Δημοσίευσηαπό Νίκος » Παρ Φεβ 12, 2010 2:48 pm

Αφού ξεδιαλύναμε το τοπίο με τα μαϊμουδοπούρα, έχουμ και την μαϊμουδοφετα.
Μα αφού εξ αντιλήψεως δεν καταλαβαίνουμε τη διαφορά του οριτζιναλ και της μαϊμούς.
Ολα τα αφρώδη τα λέμε σαμπάνια.
Ολα τα αποστάγματα σταφυλής τα λέμε κονιάκ.( Τουλαχιστον κάτι αγγλοτραφείς ορθώς τα λένε και μπράντι)
Ολα τα μπλε τυριά τα λέμε ροκφόρ. Ή ξέρει κάποιος, εστιάτορα να βάζει στ' αλήθεια ροκφόρ στην σος ροκφόρ του; Θα γίνω ο καλύτερος πελάτης του.
Στα μακαρόνια μας ρωτούν αν θέλουμε παρμεζάνα, που στην καλύτερη άντε να είναι grana padano.
Τα τετρακούνητα είναι τζιπ, οι στιγμιαίοι είναι νεσκαφέδες, τα λεωφορεία είναι πούλμαν και τα νικαραγουανά σιγάρα είναι πούρα. Οπου νάναι θα γίνουν και Αβάνας.


Και κάτι για να γελάσετε εσεις οι Νότιοι με μας του Βόρειους, γιατί αυτό με τις ς μπουγάτσες παραφορέθηκε:
Τη φέτα την λέμε τυρί, και το κίτρινο ('η σκληρό) τυρί το λέμε κασέρι.
Άβαταρ μέλους
General LEE
Δημοσιεύσεις: 1116
Εγγραφή: Τετ Ιαν 20, 2010 10:57 pm
Τοποθεσία: Αθηνα

Δημοσίευσηαπό General LEE » Παρ Φεβ 12, 2010 2:52 pm

+1000
Και το κεφαλοτυρι που ειναι κιτρινο και σκληρο πως το λετε;Παλι κασερι;
Thank God war is such an awful thing or else we could get fond of it !
Νίκος
Δημοσιεύσεις: 2017
Εγγραφή: Τετ Μάιος 02, 2007 9:11 am
Τοποθεσία: Σπίτι της

Δημοσίευσηαπό Νίκος » Παρ Φεβ 12, 2010 2:59 pm

Leonidas έγραψε:...Α ξέχασα. Και με τον Ηλία ειδικά όταν παρουσιάζει κάτι καινούργιο :lol:


Κάτσε, περίμεμενε και θα μας έρθει με κανα Μοντεκριστο Νο4
Άβαταρ μέλους
maltakias
Δημοσιεύσεις: 845
Εγγραφή: Τετ Αύγ 20, 2008 8:08 am
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό maltakias » Παρ Φεβ 12, 2010 3:01 pm

General LEE έγραψε:Ξαναλεω , για ποιο λογo να δοκιμασω danish blue(sic);
Για ποιο λογο να δοκιμασω κατι λιγοτερο του αυθεντικου;
Γιατι πρεπει να μαθω να μου αρεσουν τα NC,για να θεωρηθω γευσιγνωστης;
Πεστε με αρτηριοσκληρωτικο,κολλημενο,αγυριστο κεφαλι αλλα δεν το αντεχω το καρναβαλι του Μοσχατου ως ιδεα και μονο.


Τι θα δοκιμάσει ο καθένας είναι καθαρά δική του υπόθεση.

Δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να δοκιμάσει κάτι με το ζόρι (θα ήθελα να μάθω πως εξάγεις αυτό το συμπέρασμα).

Όσο για τα καρναβάλια...προφανώς αναγνωρίζεις ως αυθεντικό μόνο του Rio de Janeiro. Της Βενετίας τι το θεωρείς;

Παρακατιανό;;;

Διότι για παρόμοια σχέση συζητάμε εδώ.Δεν είπαμε ότι καπνίσαμε ένα Villiger και μας άρεσε αλλά κάτι που διαθέτει μια Χ ποιότητα.Αν τώρα καταρρίπτεις συλλήβδην τα NCs ως μη ποιοτικά....δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω.


Θυμησέ μου μόνο.....κάτι Davidoff που σου αρέσανε από που είναι;;; :wink:
De omnibus dubitandum



http://maltakias.blogspot.com/
Νίκος
Δημοσιεύσεις: 2017
Εγγραφή: Τετ Μάιος 02, 2007 9:11 am
Τοποθεσία: Σπίτι της

Δημοσίευσηαπό Νίκος » Παρ Φεβ 12, 2010 3:02 pm

General LEE έγραψε:+1000
Και το κεφαλοτυρι που ειναι κιτρινο και σκληρο πως το λετε;Παλι κασερι;

Είπαμε σκληρό, αλλά όχι και τόσο. Αυτό το λέμε κι εμείς κεφαλοτύρι.

Επιστροφή σε “Padilla”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron