τοποθετουμε σε ενα ποτηρι απο σφηνακι απιονισμενο νερο και το τοποθετουμε για 30 δευτερολεπτα στον φουρνο μικροκυματων(μεχρι να βγαλει ατμο ) . Αργοτερα το τοποθετουμε με προσοχη μεσα στον υγραντηρα ( δεν θελουμε να τον βρεξουμε ) για ενα ολοκληρο βραδυ .
το συγκεκριμενο αποσπασμα το βρηκα σε προηγουμενο topic για σεταρισμα του υγραντηρα.οταν πηγα σε ενα καταστημα ειδων καπνιστου κ ανεφερα στον καταστηματαρχη οτι υγραντηρας μου δεν εχει την απαιτουμενη υγρασια,λεγοντας και το παραπανω κειμενο που παρεθεσα,πως δηλαδη εβαλα σφηνακι με απιονισμενο νερο ζεστο στον υγραντηρα για ενα βραδυ.με ρωτησε μου τα εμαθα αυτα,μου ειπε οτι ειναι μπουρδες μην χρισιμοποιησω αλλο χαρακτηρισμο.ΤΕΛΙΚΑ χρειαζεται η συγκεκριμενη διαδικασια?που αποσκοπει?στην συγκεντρωση υγρασιας?ειναι αερολογιες ασχετου?και επειδη δεν μπορουσα να του απαντησω σας παρακαλω δωστε μου σαφη απαντηση...ωστε να λυσω την απορια μου...εσεις κανατε την συγκεκριμενη διαδικασια?ο καταστηματαρχης μου ειπε ειναι οτι μεγαλυτερη μπουρδα εχει ακουσει...κ εκτος των αλλων οταν γραφεται απο μελη του forum πρεπει να βασιμη η συγκεκριμενη διαδικασια...τι να απαντησω οταν ξαναδω τον καταστηματαρχη?οτι εχει δικιο η αδικο???