Σελίδα 2 από 2

Δημοσιεύτηκε: Δευ Σεπ 17, 2012 7:19 am
από Τάκης
jimbo έγραψε:...Στο τελευταίο τρίτο, ζωγραφίζεται πάνω μου αυτό το ηλίθιο χαμόγελο, γιατί επιτέλους έρχεται η κορύφωση...

υποκλίνομαι...
spot on mate, σποτών...8)

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 13, 2013 4:46 am
από Nickos H
Παλαιότερα ήταν ένα απ τα αγαπημένα μου, σε σημείο τα έτη 2007-2008 να καίγονται πιο πολλά κ από σφαίρες. Το 2012 δεν μου πήγαιναν καλά, δεν έβρισκα όσΑ με τραβούσαν παλιά, λέω μπορεί να έπεσα στην περίπτωση. Λέω σήμερα ας του δώσω μια ευκαιρία ακόμα. Συντροφιά με moscato d' asti, ανάθεμα το δώρος κ κατάλαβα το κάτι παραπάνω. Εάν έκλεινα τα μάτια θα ορκιζόμουν ότι καπνίζω κανένα rafael gonzales. Το ένα 2,5 το άλλο 15. Πλήρης απογοήτευση, ταφόπλακα..

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 13, 2013 7:36 am
από jimbo
Δυστυχώς φίλε μου Νίκο, έχουν γίνει κορώνα-γράμματα.
Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να πετύχεις καλό κομμάτι.
Ανάθεμα στην τρελή παραγωγή τους.
Μερικές φορές αναρωτιέσαι μήπως καις μαϊμού.
Και με σχεδόν 15Ε το κομμάτι, δεν μπορεί να έχει ο καθένας τρελό στοκ και να "παίξει" με τις πιθανότητες.
Αν σου κάτσει όμως ρε παιδί μου... Σε ταξιδεύει σε άλλους κόσμους...
Προσωπικά, με το συγκεκριμένο δέχομαι ακόμα να ρισκάρω, και δεν είναι πλέον πολλά αυτά που συνεχίζω να "παίζω μαζί τους" αν δεν έχουν μία σχετικά ανθρώπινη σταθερότητα.

Την καλημέρα μου! :D

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 13, 2013 10:25 pm
από Author
Και μένα φέτος (το 2012 ) με έχουν απογοητεύσει . Εξου και δεν υπάρχουν στη λίστα μου με τα top trn 2012 .

Re: Montecristo No. 2 - A lesson in tasting...

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 05, 2018 10:53 am
από trendy
Ευγενική χορηγία του tliotis κατά την περσινή καλοκαιρινή μας συνάντηση, από το (όχι και τόσο μακρινό :D ) 2015.

Εικόνα

Συνόδευσε τον καφέ στο πρωινό garden office.

Μοσχοκάρυδο στη μύτη και ψωμί στο κρύο τράβηγμα.

Στην αρχή είχε αρκετή σοκολάτα, λίγο ζάχαρη και ψωμί, και ακόμα λιγότερο μοσχοκάρυδο.
Στη συνέχεια έδωσε λίγο παραπάνω πιπέρια, με τη σοκολάτα και τη ζάχαρη να διατηρείται στα ίδια επίπεδα.
Αλλαγή ρότας στο τέλος. Χάθηκε εντελώς η σοκολάτα και τη θέση της πήρε η βανίλια. Το πιπέρι έμεινε μέχρι τέλους μαζί με μία ιδέα ζάχαρης.

Όσον αφορά κατασκευαστικά, καπνό, στάχτη, και τράβηγμα όλα ήταν τέλεια.
Εξαιρετικό το πούρο, πάντα τέτοια!

Re: Montecristo No. 2 - A lesson in tasting...

Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 06, 2018 10:33 am
από tliotis
Χαίρομαι που σου άρεσε αδερφέ! Και εις ανώτερα! Πάντα τέτοια ! χαχα
Σε περιμένουμε και φέτος!!!

Re: Montecristo No. 2 - A lesson in tasting...

Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 06, 2018 11:06 am
από trendy
Από Σεπτέμβριο με το καλό!