Σελίδα 2 από 2

Re: H. Upmann Connossieur A

Δημοσιεύτηκε: Δευ Οκτ 26, 2015 4:58 pm
από Τάκης
Nickos H έγραψε:...και κατέβαζα καντήλια...

προσπαθώ να φανταστώ τη σκηνή 8)

Re: H. Upmann Connossieur A

Δημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 02, 2017 6:10 pm
από Τάκης
LCD Suleygiannis

Εικόνα

από το 140 x 52 Genios, Habanos Specialist Exclusive 2013 Release
έχω καπνίσει έξι κομμάτια ως τώρα, αποκομίζοντας τελείως αντιφατικές εντυπώσεις:

μια «πολλά υποσχόμενη» αλλά φρέσκια φούμα όταν πρωτοκυκλοφόρησε
ένα «καλό, αλλά μέχρι εκεί» λίγο αργότερα
έναν σχεδόν ελντοραντικό «αφρό» μετά από περίπου ένα χρόνο
και τρεις πικρόξινες φλατιές κατά διαστήματα στη συνέχεια

το στικ του Γιάννη μυρίζει όμορφα και είναι καλοτυλιγμένο στην πένα
κι από τις πρώτες τζούρες δείχνει ότι θα μου παραδώσει καλό γραπτό
με κέδρο, πιπεράκι, δέρμα, γη, θρούμπη και αλμύρα αρχικά, σοκολατίζοντας αρκετά στη συνέχεια
ολοκληρώνοντας με ένα εξαιρετικό τελευταίο τρίτο
με κρέμα γάλακτος, μέλι, βανίλια, και όμορφα χορευτικά πιπέρια

Suley ευχαριστώ πολύ, μου κίνησε ξανά το ενδιαφέρον
αν και με τα χοντρά κουβανέζικα τελευταία, είναι σα να παίρνεις γουρούνι στο σακί
αφού τα καπνά τους είναι μια στο καρφί και μια στο πέταλο
το συγκεκριμένο Connossieur πάντως, παίρνει με το σπαθί του πολύ καλό βαθμό
δείχνοντας μάλιστα εμφανή σημάδια και προοπτικές βελτίωσης

φέτος, αναμένεται και η κυκλοφορία του Connoisseur B (Geniales 150 x 54)
από την ίδια Habanos Specialist Exclusive σειρά

Εικόνα

Re: H. Upmann Connossieur A

Δημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 02, 2017 7:22 pm
από suleygiannis
Τάκη αν μη τι άλλο χαίρομαι κατ' αρχήν που δε σε απογοήτευσε!
Πάντως θα συμφωνήσω με αυτό που λες για τα χοντρά κουβανέζικα. Το θέμα βέβαια είναι ότι έχουν μείνει λίγα λεπτά και έχουν λιγοστεύσει οι επιλογές..

Re: H. Upmann Connossieur A

Δημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 11, 2018 8:07 am
από svensk
Από κούτα του 13.

Τα πρώτα που είχα κάνει με ενθουσίασαν, μετά όμως,
προφανώς το πούρο ένα μακροβούτι στην ‘’άρρωστη περίοδο’’ .
Πριν περισσότερο από ένα χρόνο είχα δώσει ένα στο Νίκο και δεν του άρεσε.

Πριν κάνα εξάμηνο έδωσα ένα στον ντον που το βρήκε συμπαθητικό.
Παρατήρησα κι εγώ πριν λίγους μήνες ότι κάτι πήγε να αλλάξει προς το καλύτερο.
Και χτες έκαψα ένα ακομη.

Άψογο ράπερ, κλάρο και στη μύτη λίγο εσπρέσο και σοκολάτα γάλακτος.
Με την πρώτη ρουφηξιά το πούρο μου διεμήνυσε ότι ενηλικιώθηκε:
Ελαφρές γεύσεις χωρις μακριά επιγευση, αλλά, ήταν όλες εκεί.
Ξηροί καρποί με προεξέχων το άψητο φουντούκι, σοκολάτες γάλακτος,
κάτι σαν σαντιγί με φρούτα.

Δεν κράτησα σημειώσεις διότι ήμουν με παρέα, θα έλεγα πως θυμάμαι τις
εναλλαγές αρκετά καλά, και ήταν πολλές.

Πριν την μέση αναδύθηκε –κυριολεκτικά- ένα κρουασάν που ήταν ολ δι μανι.
Από τη μέση και μετά υποχώρησαν οι ξηροί καρποί

και τη θέση τους πήρε ο εσπρέσο που έως τότε υπέβοσκε –η έστω έβοσκε.
Παστέλι , λικέρ σοκολάτας, και υπέροχα πιπεράκια, μάλλον λευκά, να μου γ
αργαλανε του ουρανίσκο.

Το 3/3 έβγαλε: κεράσια, φρυγανιές ολικής άλεσης, λιγουλάκι δέρμα και καμένη, η, μαύρη ζάχαρη.


Πουράκλα. Ελπίζω να μην έτυχε αλλά να πέτυχε και να είναι έτσι και υπόλοιπη κούτα.