Παω λοιπον μια υπογα με κακη διαθεση (οτι πρεπει για πουρο)
και διαλεγω κατι μικρο ,
μετα απο μικρη γυρα αποφασιζω να φλογισω ενα juan .
βαζω και ενα δαχτυλο σε ενα σφηνακοποτηρο αγκοστουρα μεγαλη ,
και μπαλκονιαζομαι
(εδω να αναφερω, οτι λογο οτι φωτο τραβαω ειναι απο το κινητο= δυσκολο φορτωμα - θα τις ανεβασω ολες μαζι καποια στιγμη)
Το φυσεκλικι ειχε σηκωσει χρωμα , και ιχνος λαδιου σε σωστες ποσοτητες.
και με το καλημερα η αισθηση ηταν οτι το χουαν ειχε κανει μαρκοβουτι στην αγκοστουρα, τετοιες γλυκες ,
οι οποιες κρατησαν μεχρι το 1/3 , εκει ηρθαν τα πιπερια , για αρχη, που με την σειρα τους μπαχαροποιηθηκαν,
ωραιο πραμα για τσαμπα ταξιδια ,παει η κακη διαθεση , το πουρακι σου αφαιρει καθε ιχνος κακου μουντ, αρε κουβα ταξιδιαρα, μικρα σου μεγεθη μπορει να αποδειχτουν τεραστια , οχι στα τοπ 5, αλλα εξαιρετικο θα ελεγα.