Κυριες & Κυριοι... αυτο ειναι TASTING!!!

Άβαταρ μέλους
Skipper_D
Δημοσιεύσεις: 143
Εγγραφή: Παρ Ιούλ 21, 2006 11:12 am
Τοποθεσία: Αθήνα

Κυριες & Κυριοι... αυτο ειναι TASTING!!!

Δημοσίευσηαπό Skipper_D » Τετ Νοέμ 19, 2008 10:16 am

Παρακαλω διαβαστε την αποψη ενος συμπατριωτη μας στο Cigars Review
ειναι το review No7!! O τυπος γραφει καταπληκτικα αλλα εδω εδωσε τα ρεστα του.... Μηπως καποιος τον γνωριζει??

http://www.cigars-review.org/Montecrist ... L-2008.htm
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Νοέμ 19, 2008 10:41 am

Δημήτρη δεν τον ξέρω. Ωραίο το review αλλά μου άνοιξε την όρεξη για τσίπουρα και μεζέδες. Είναι βλέπεις και ο καιρός που αρχίζει, επιτέλους, να το τραβάει... :)
Επισκέπτης

Re: Κυριες & Κυριοι... αυτο ειναι TASTING!!!

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Νοέμ 19, 2008 10:58 am

Skipper_D έγραψε:Παρακαλω διαβαστε την αποψη ενος συμπατριωτη μας στο Cigars Review. Ειναι το review No7!! O τυπος γραφει καταπληκτικα αλλα εδω εδωσε τα ρεστα του.... Μηπως καποιος τον γνωριζει??

Μήτσε δεν τον γνωρίζω, αλλά ο τύπος σαφώς και είναι καλιτέχνης. Είναι πραγματικά "άπαιχτος". Διαβάζοντας και τα υπόλοιπα σχόλια του, είδα ότι με βρίσκει σύμφωνο σε μερικές γενικές φιλοσοφίες (πχ. Monte #2 και ξαδερφάκια) αλλά και προτιμήσεις (σε Robusto και διπλές κορώνες).
Μόνον τις "πάλαι ποτέ" εποχές μπορούσα να εκφραστώ έτσι και κυρίως αυτό γινόταν σχετικά με ψητά κοψίδια και ερίφια και άλλα τέτοια. Τώρα δυστυχώς και αυτά αποτελούν παρελθόν.
Χαιρετίζω λοιπόν ένα δυνητικό επίτιμο μέλος του Εθνικού Γαστριμαργικού Μετώπου, ένα πραγματικό εραστή του γαλάζιου καπνού, ένα ποιητή του αιθέρα, έναν χαρτογράφο του ουρανίσκου, έναν κυνηγό της αβάσταχτης μαρκετίστικης καταπίεσης, έναν αφυπνιστή συνειδήσεως, έναν απελευθερωτή της σκέψης από ρηχές κοινωνικές συμβατικότητες, ...ουφ!!
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ 8) 8)
Τον χαιρετίζω με μια Muralla, που είναι η σημερινή πρωϊνή γευστική απόλαυση.
DimitrisF
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: Τρί Οκτ 28, 2008 7:22 pm

Δημοσίευσηαπό DimitrisF » Τετ Νοέμ 19, 2008 12:09 pm

Δεν ξερω κατα πόσο καλός είναι ο συγκεκριμένος, εγω πάντως διαβάζοντας το, ήταν σαν να διάβαζα έκθεση ιδεών και όχι review σε πούρο.
Ακου λιπος απο μοσχαρισια γαλακτος. Ακου ρεβιθι σε ξυλοσομπα.

Ενταξει καλλιτεχνης στο γραψιμο ειναι αλλα αναθεμα αν καταλαβε τοσες γευσεις.
Καθώς το διαβαζα μια φραση μου ήρθε στα χείλη
"Το χέσαμε το θέμα"
Προσωπική άποψη αλλα το γραψιμο μου φάνηκε υποκριτικο.
Χρειάζομαι ένα μικρό Joker.
RedRum
Δημοσιεύσεις: 1508
Εγγραφή: Τρί Σεπ 11, 2007 6:49 pm

Δημοσίευσηαπό RedRum » Τετ Νοέμ 19, 2008 12:12 pm

Τρομερος!!! Dimitris απο οτι καταλαβα το γραψιμο του ειχε μια δοση χιουμορ και υπερβολης. Αν διαβασεις αλλα review του ειναι πολυ περιεκτικος, δεν αποκλειω να εκανε πλακα, ειρωνευομενος reviewers περιοδικων.

Δεν του κανει καποιος μια προσκληση για την παρεα μας εδω; τοσοι τρελοι ειμαστε μαζεμενοι, ο τυπος θα ειναι γαντι!
Άβαταρ μέλους
maltakias
Δημοσιεύσεις: 845
Εγγραφή: Τετ Αύγ 20, 2008 8:08 am
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό maltakias » Τετ Νοέμ 19, 2008 12:18 pm

RedRum έγραψε:Δεν του κανει καποιος μια προσκληση για την παρεα μας εδω; τοσοι τρελοι ειμαστε μαζεμενοι, ο τυπος θα ειναι γαντι!


Συμφωνώ και επαυξάνω
Άβαταρ μέλους
raftoput
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Πέμ Σεπ 18, 2008 10:08 pm
Τοποθεσία: Πάτρα & Ξυλόκαστρο
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό raftoput » Τετ Νοέμ 19, 2008 12:58 pm

Απίστευτος ο κύριος!!! :shock: :shock: :shock:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Νοέμ 19, 2008 2:09 pm

DimitrisF έγραψε: "Το χέσαμε το θέμα"

Δημήτρη
Είναι φανερό ότι σημαντικό μέρος της περιγραφής είναι υπερβολή αστεϊσμού αλλά είναι τόσο ωραία δομημένη και (προσωπική μου γνώμη) επιτρέπει μερικές μικρουπερβολές στις περιγραφές. Εξάλλου δένουν μεταξύ τους όμορφα.
Στο κάτω κάτω, δεν δίνουμε σημασία αν δεν μας αρέσει!!
Αλλά που είναι η υπερβολή στην περιγραφή της γεύσης πχ. ενός τυριού, όταν "διακρίνεις" το ποσοστό περιεκτικότητας σε πρόβειο γάλα, αλλά και την ποικιλία (ράτσα) της προβατίνας, το μέρος που ζούν (ανατολική πλαγιά του ... όρους), την συνήθη τροφή του ζώου (..% ενσίρωμα, τριφύλι, βρώμη, καλαμπόκι κλπ), την ώρα αρμέγματος (07:45), τις κλιματολογικές συνθήκες της ημέρας αρμέγματος (ηλιοφάνεια, υγρασία, άνεμοι, νεφώσεις, κλπ), και άλλες συνθήκες (ηχητική και περιβαλλοντική ρύπανση), αφού φυσικά επηρεάζουν το τελικό προϊόν και ΜΠΟΡΕΙΣ να καταλάβεις την διαφορά, που θα επιφέρει σε αυτό, μια αλλαγή στους ανωτέρω παράγοντες :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Χρήστος Νάκος
Δημοσιεύσεις: 236
Εγγραφή: Τρί Μάιος 30, 2006 10:09 pm

Δημοσίευσηαπό Χρήστος Νάκος » Τετ Νοέμ 19, 2008 2:11 pm

Πραγματικα λογοτεχνικη η γευσιγνωσια του!....

Δεν τα εχω αγορασει ακομα αλλα μετα απο αυτο το σκεφτομαι ακομα λιγο παραπανω το θεμα της αγορας τους!

Τα σεβη μου, κυριοι!
“Those who smoke Cohibas never die of cancer, but those who donʼt smoke them, die of envy”
DimitrisF
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: Τρί Οκτ 28, 2008 7:22 pm

Δημοσίευσηαπό DimitrisF » Τετ Νοέμ 19, 2008 3:32 pm

ναι διαβαζοντας μερικα αλλα review που εχει γραψει και που ηταν συντομα και περιεκτικα , προφανως αστειευοταν. Το εγραψε τοσο λογοτεχνικα που πιστεψα πως σοβαρολογουσε, εξου και οι σκεψεις μου.
Χρειάζομαι ένα μικρό Joker.
Άβαταρ μέλους
raftoput
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Πέμ Σεπ 18, 2008 10:08 pm
Τοποθεσία: Πάτρα & Ξυλόκαστρο
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό raftoput » Τετ Νοέμ 19, 2008 4:45 pm

cpt Kouk έγραψε:
DimitrisF έγραψε: "Το χέσαμε το θέμα"

Δημήτρη
Είναι φανερό ότι σημαντικό μέρος της περιγραφής είναι υπερβολή αστεϊσμού αλλά είναι τόσο ωραία δομημένη και (προσωπική μου γνώμη) επιτρέπει μερικές μικρουπερβολές στις περιγραφές. Εξάλλου δένουν μεταξύ τους όμορφα.
Στο κάτω κάτω, δεν δίνουμε σημασία αν δεν μας αρέσει!!
Αλλά που είναι η υπερβολή στην περιγραφή της γεύσης πχ. ενός τυριού, όταν "διακρίνεις" το ποσοστό περιεκτικότητας σε πρόβειο γάλα, αλλά και την ποικιλία (ράτσα) της προβατίνας, το μέρος που ζούν (ανατολική πλαγιά του ... όρους), την συνήθη τροφή του ζώου (..% ενσίρωμα, τριφύλι, βρώμη, καλαμπόκι κλπ), την ώρα αρμέγματος (07:45), τις κλιματολογικές συνθήκες της ημέρας αρμέγματος (ηλιοφάνεια, υγρασία, άνεμοι, νεφώσεις, κλπ), και άλλες συνθήκες (ηχητική και περιβαλλοντική ρύπανση), αφού φυσικά επηρεάζουν το τελικό προϊόν και ΜΠΟΡΕΙΣ να καταλάβεις την διαφορά, που θα επιφέρει σε αυτό, μια αλλαγή στους ανωτέρω παράγοντες :shock: :shock: :shock:


Καπετάνιο με έστειλες αδιάβαστο με τα πρόβατα... Να 'σαι καλά, χαμογέλασε το χειλάκι μου!!!! :lol: :lol: :lol:
hernesto
Δημοσιεύσεις: 699
Εγγραφή: Παρ Μαρ 23, 2007 3:56 pm

Δημοσίευσηαπό hernesto » Πέμ Νοέμ 20, 2008 9:24 pm

cpt Kouk, σου'ρθε κι εσένα όρεξη για..."χέσιμο";?

Άντε από εκεί που μας προκαλείται ψυχολογικά προβλήματα συμπλεγμάτων κατωτερότητας όλοι εσείς οι γευσιγνώστες! Ή για να το πω κατά το λεξιλόγιο του συμπαθέστατου και πλακατζή reviewer: εσείς οι...γλωσσοπολύπειροι! :lol: :lol: :lol:
Medium-thick gauge, soft to mild strength, sweet scents and taste... Oh yeah, that's me smoking my cigar, baby!
http://cigarlounge.gr
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Δεκ 30, 2008 1:23 pm

cipu έγραψε: ....."φυσούσε ένας νοσταλγικός ζέφυρος, το δείλι έπεφτε όμορφα, και - ευτυχώς - από το όλον, απουσίαζε παντελώς ο «κύριος νομάρχης"

από το ... πόνημα του σχετικά με τα Monte A. Μάλλον είναι Θεσσαλονικιός!!

Επιστροφή σε “Διάφορα ...”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης