Η αλήθεια είναι΄΄οτι θα μπορουσα να εχω πεσει θύμα της έξυπνης προσφοράς του online tobacconist μου αφού αγοράζοντας ένα τοσο φθηνό πούρο είναι πολύ πιθανό να χάσεις σε απόλαυση αυτό που κέρδισες σε χρήμα. Ευτυχώς όμως, και πάντα τηρουμένων των αναλογιών, το εν λόγω πούρο προσέφερε 100 ευχάριστα λεπτά κάτω από τον αττικό ουρανο πρίν από 20 περίπου μέρες.
Πιάνοντας στα χέρια το quorum νιώθεις κάτι πρωτόγωνο στην αφή. Το quorum μοιάζει να είναι ο πρόγονοs όλων των hand made. Η πρώτη μυρωδιά θυμίζει βρεγμένο χώμα μετά από μπόρα στο μέσο του καλοκαιριού. Τα πρώτα τραβήγματα επίσης. Το quorum αλλάζει πολύ γρήγορα και το χώμα γίνεται μέντα. Οι γεύσεις μπαχαρικών μπερδεύονται και ωριμάζουν στο δεύτερο τρίτο και καταλήγουν σε ένα full-bodied αποτέλεσμα. Λίγο πρίν το δαχτυλίδι, το quorum θα πικρίσει και και τελικά θα αναπαυθεί. Η καύση ήταν ομοιόμορφη και το τράβηγμα άνετο σε όλη τη διάρκεια.
Το quorum είναι φτιαγμένο στη Νικαράγουα με μείγματα καπνου από τη Σουμάτρα τον Ισημερινό και την κατασκευάστρια χώρα.
Το συγκεκριμένο πούρο δέν μπήκε καν στον υγραντήρα μου. Θά ήθελα από απορία να αγοράσω άλλο ένα και να το αφήσω να ωριμάσει να δω τι μπορούν να αγοράσουν 2,5 λίρες Αγγλιας ή 4 ευρώ.
Η παραπάνω περιγραφή έγινε έχοντας πάντα στο νου την τιμή αγοράς. Το Quorum είναι ένα καθ'όλα μέτριο πούρο που όμως δεν απογοητεύει
Καλές απολαύσεις