Κύριοι, επιτέλους βρήκα το χρόνο να το κάνω κι εγώ.
Θα μπορούσα να το είχα καπνίσει και νωρίτερα, αλλά δε θα του έδινα την προσοχή που αξίζει στο πρώτο ever mass tasting του κα-νταφυ μας
Ένα περίεργο πράγμα.
Θυμάμαι-από ότι θυμάμαι- πως όταν το είχα καπνίσει την πρώτη φορά όταν είχε πρωτοβγεί, μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως θα γίνει ένα καλό πούρο με το χρόνο.
Μη ξεχνάτε πως ήταν και το πρώτο γνωστό τόσο χοντρό που είχαν βγάλει οι νησιώτες.
Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ, σε άλλες προσπάθειές μου ανά τα χρόνια.
Ή μήπως δεν είχα βρει τα σωστά;
Εδώ ο Τάκης βρήκε El Dorado!!!
Αισθάνθηκα λοιπόν πως συνέχισα τη κουβέντα που είχα αφήσει στη μέση τόσα χρόνια μετά.
Τα πιπέρια να έχουν στρογγυλέψει, να θυμίζει μεν ότι είναι Ρωμαίος, αλλά να έχει και τα δικά του τσιριμπόμ μέσα.
Κάπου να έχει δέσει και το σώμα λίγο παραπάνω, κάπου να έχει γίνει ένα σχετικό blend στα τόσα καπνά που έχει μέσα.
Δε λέω ότι μου πήρε τα μυαλά, αλλά σίγουρα δε με άφησε κι αδιάφ(θ)ορο
Ωραία δέρματα, να πετάει και τις λουλουδένιες του κρεμούλες που και που, και να τονίσω όσο μπορώ, πως επιτέλους έχει σιάξει και σώμα!!!! Όσο απίστευτα πράγματα, αλλά δεν φέρνει πλέον σε νον.
Πολύ καλό από εμένα!
ΥΓ. δε θα συνηθισω ποτέ μου τα τόσο χοντρά πούρα!!!
Δε πειράζει όμως, έκανα προπόνηση για αύριο. Να ανοίγει το στόμα όσο μπορεί, για να χωράει μεγαλύτερα κομμάτια αρνιού και κοκορετσιού

ο bimbo θυμωμένος ντηλιτάκιας γκρινιάρης γκαντεμόσαυρος ντίρλας τζαζίστας ιεροεξεταστής.
-----------------------
Σήμερα έκλεισε ΑΚΡΙΒΩΣ ένας χρόνος από πέρσι τέτοια μέρα. Θα πιω.