Ακούγοντας ένα πούρο από καταγωγή Μεξικού δεν ξέρεις τι να περιμένεις …τουλάχιστον εγώ δεν ήξερα παρά μόνο μια παλιά μου εμπειρία με την ίδια μάρκα. Θα έχει μέσα κανα τσιλι να μου πάρει την γλώσσα μιας και το έχουν και πολύ μέσα στις γεύσεις τους αυτοί…
Το wrapper ποιο χωριάτικο δεν γίνεται …ήταν τόσο «ανώμαλο» που σχεδόν ήταν άξιο θαυμασμού πως το κατάφεραν έτσι …φυσικά άξιο ήταν και το τύλιγμα με δυο wrappers..μου θύμισε παλιά φοιτητικά χρόνια και άλλες τέχνες.
Τελοσπαντων, prelit πολύ απαλό σταβλισιους ….όχι και πολύ καλή εντύπωση δηλαδή δεν με προκαλεί.
Ξεκινάμε …και έχουμε ένα πολύ ωραίο άρωμα σε αντίθεση με την αρχική μυρωδιά. Πολύ απαλό άρωμα στο δωμάτιο από εκείνο που απολαμβάνουν και άλλοι όχι σαν κάτι bolivar που πρέπει να είσαι εσύ και η μουσική σου μόνο

Οι γεύσεις ήταν εναλλασσόμενες κάθε λίγο , όπως το σχεδίασαν δηλαδή. Εδώ έχουμε περίπτωση μηχανικής πολυπλοκότητας, το wrapper κάνει την δουλεία που άλλες εταιρίες επιτυχαίνουν με τα καπνά τους. Αλλά δεν με πειράζει καθόλου, αν ήταν και καλύτερη ποιότητα το wrapper θα ήταν πραγματικά στολίδι. Οπότε για να το ολοκληρώσω, είχαμε: γήινα αρώματα/δέρματα, απαλές νότες ξύλου δηλαδή σαν πεύκο αν μπορώ να το πω ..απαλή μυρωδιά, ασπρόξυλο που λέμε …όχι και έβενος
Επίσης είχε μια γεύση σαν μελομακάρονο …ξηρός καρπός μελωμένος. Αυτά ήταν τα βασικά. Μέτριος καπνός σε πυκνότητα και ελαφριά προς μέτρια δύναμη. Ωραίο πούρο για την τιμή που έχει , ένα καθημερινό αλλά όχι ανιαρό πουράκι που μπορεί να πάει μέχρι το τέλος χωρίς πρόβλημα…viva la Mexico!