Συμβαίνει as we speak....
Ο κλήρος έπεσε σε μια Corona για να κλείσει η μερα μου..
Κατέληξα μαγεμένος να γράφω live review,για μια ακομα άδικοχανενη δεσποσυνη του θυσαυρου της Κουβας.
https://www.flickr.com/gp/131442152@N03/P220Ye
Στο κρυο ειχε βότανα, δεντρολίβανο, ματζουρανα , μα πανω σε μια βαριά μοκα. Σαν πάστα απο μερακλή ζαχαροπλάστη.
Φωτιά και ώπα το πανηγύρι. Δωσε ενα αφέψημα απο βότανα, ίσως στο βάθος λιγο τσάι, γη , βανίλια , σοκολάτα...Αντε γεια, σουτ και γκολ.
Φουλ κομπλε το μενου, συνεχίζει με πιπεριά μαλακά, βουτηρωνει, κορωνει, και βγάζει πάλι αυτή την βανίλια.
13 ετών η κυρία, αγορασμένη ενταύθα, κάνει παπάδες.
Την συντροφευω με Jameson πάγο, αν και μου λείπει μια σκοτεινή maltara. Highland θα ήθελα, sherry cask τσαμπουκαλεμενο.
Ντρίπλα και να μια καραμέλα, βουτύρου φυσικά, να πάλι τα βότανα...σίγουρα εχει βοτανικό χαρακτήρα. Αλλα γίνονται τόσα πολλα σε αυτο το πουρο...μαζι με τα βότανα εχει κακάο, μαζι με το κακάο εχει πιπερια , μαζι με τα πιπερια εχει γρασίδι, ενώ ειναι και δροσερή με μια μέντα στο τσουκαλι.
Ρε γαμω την τρελα μου, πάλι στο πουθενά παραμιλαω...
Γύρισε η βανίλια, πλούσια όπως πριν μα διαφορετική, λιγο πιο γλυκιά, με ανατολίτικα spices. Και δέρμα...100% Bolivar η σενιορα, με γλεντάει κανονικά!
Live πια, τζούρα με την τζούρα παει προς το δαχτυλίδι.
Καραφουλ, απο τις πιο χαρακτηριστικά old school αβανες του στρατηγού.
Λιγο αμπραγιαρα, και γλύκανε πολυ, καμενη ζάχαρη και spices. Φανταστικό προφίλ, απίθανο κάψιμο.
Μολις έβγαλα την μπάντα, και παλεύω να την κρατήσω όσο μπορώ. Κεντάει ακομα, στο τελευταίο της σόλο.
Κακάο, βανίλια, καφες, γη...
Κάποιος κάποτε μίλησε για τα πουρα των θεών...αυτο σίγουρα ηταν ενα θεϊκό πουρο!