Ήταν η απαρχή ενός ταξιδιού γεμάτο δυσκολίες και απογοητεύσεις.
Τα μίνι HABANOS απλά δεν υπάρχουν , club και mini μόνο για προσάναμμα κάνουν
Τα partagas chicos μου φέρνουν έντονα πιπέρια στη μύτη (ούτε με μπούκοβο να τα γεμίζανε) και δεν είμαι και γευσιγνώστης. Ίσως τα μόνα που αδικώ να είναι τα Divinos που σίγουρα θα τους δώσω άλλη μια ευκαιρία αφού έχω κάνει μόνο singles.
Κάπου εδώ η μοίρα ρίχνει στο δρόμο μου το cigar company στην Εθνικής Αντιστάσεως 48 και τον κύριο Χρήστο Πετρίδη , ιδιοκτήτη.
Το βλέπω , λέω στο εαυτό μου έχω ένα μισάωρο χαΛαρό και μπαίνω.
Ωραίο μαγαζί με μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ και υγραντήρες, μίνι δερμάτινο σαλονάκι για τους μερακλήδες , walk in υγραντήρα με καλή ποικιλία σε κουβανέζικα και μη μα πάνω απ’ όλα με όρεξη για εξυπηρέτηση, ερωταπαντήσεις και αγάπη για το σπορ.
Πάνω στην κουβέντα μου λέει Cuesta Rey Cameo δες τα, δεν θα χάσεις .
Εγώ ΝC πΛάκα με κάνεις.
Arturo Fuente εγγύηση με Λέει.
Αντικαθεστωτικός, εχθρός του Fidel, δοσίλογος των αμερικανών Λέω από μέσα μου και τα παίρνω. Δίνω 25 εβραίους και κόβω τις ταινίες ασφάλειας και τα ρουθούνια μου χλιμιντράνε . Βαριά μυρωδιά ταμπάκο που μου θυμίζει παστάλιασμα καπνού και μυρωδιά αποθήκης του παππού με τα καπνά να κρέμονται στον αέρα.
Καθόλου άσχημο για καπνιστή αλλά όταν λέμε βαριά το εννοούμε.
Η όψη τους δεν λέει και πολλά καθώς το wrapper είναι κάπως ματ στην όψη και στην αφή και τα caps είναι λες και τα κόλλησε τυφλός. Από tasting μην περιμένετε και πολλά να σας πω καθώς προείπα ότι γευσιγνώστης δεν είμαι άσε που συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του φίλου μου του cytrf .
Σε πέντε δέκα λεπτά ανάβω το πρώτο, γεμάτο βαρύ άρωμα καπνού και γεύση πικάντικη χωρίς να σου καίει μύτη και λαιμό που όσο πλησιάζει προς το τέλος γυρνάει προς το γλυκό. Διάρκεια γύρο στο μισάωρο. Εύκολο τράβηγμα και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δε σβήνει με τίποτα , κάτι σαν τσιγάρο ένα πράμα. Σε γενικές γραμμές ένα ευκολοκάπνιστο μέτριο μικρό πούρο για όλες τις ώρες που δεν απαιτεί πολλά από τον δήμιο του και σίγουρα του δίνει περισσότερα.
Μάλλον βρήκε ένα χώρο στον υγραντήρα μου.
Ένα NC στον υγραντήρα μου; Ο εχθρός του παραδείσου μέσα στο σπίτι μου;
Αυτά είναι σημάδια των καιρών φίλοι μου
Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ !!!