
...καπνίζω λοιπόν μια τυχαία φρεσκαδούρα του ’15
που απ’ τις πρώτες ρουφηξιές με κερδίζει βγάζοντας ένα γλυκύτατο σκούρο μέλι
με αρκετά φυτικά στοιχεία και καρυκεύματα από μοσχοκάρυδο, κανέλα & γαρύφαλλο
δρυς, κέδρος, μαύρο τσάι, δέρμα δίνουν παρόν
μαζί με καφέδες, ψημένα καρύδια και αμύγδαλα
και μετά έρχεται η ώρα της βασίλισσας καραμέλας
που την κόβω με τον καιρό να γίνεται κρεμ μπρουλέ
ενώ στιγμές πάει να σοκολατίσει και λίγο
στο πιάτο ακούγονται και κάποιοι ξινοί ήχοι, νεολαία γαρ
αλλά από κάτω υπάρχει πλούσιο σώμα που ζητάει χρόνο για να μεστώσει
hermoso-πρίγκιπας, κατά τη γνώμη μου μετά από τρία χρόνια βασιλέας
θα του πήγαινε περισσότερο το «καλό» χρυσό δαχτυλίδι
στοκάρετε υπεύθυνα…
